Stratenmaker Almere? Vergelijk vrijblijvend de prijzen!

10 Dec Door Vergelijkhoveniers.nl

Stratenmaker Almere gezocht?

Bent u woonachtig in Almere of omgeving en zoekt u een betrouwbare goedkope stratenmaker? U bent slechts enkele muisklikken van uw stratenmaker Almere verwijderd. In Almere werken wij namelijk samen met 19 professionele stratenmakers die graag uw bestratingsklus uitvoeren. Bent u benieuwd naar de prijzen? Start dan geheel vrijblijvend uw vergelijking en ontvang de prijzen.

Goed aangelegde bestrating is belangrijk. Wordt het straatwerk namelijk niet goed aangelegd? Dan liggen uw tegels binnen de kortste keren scheef of er ontstaan verzakkingen. Voorkom dit en laat uw bestrating leggen door een vakkundige stratenmaker uit Almere.

Voor welke werkzaamheden kunt u stratenmakers in Almere inhuren?

De stratenmakersbedrijven kunnen voor verschillende bestratingsklussen ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan voorbereidende werkzaamheden zoals het afgraven, ophogen en egaliseren van de grond om vervolgens een oprit, tuinpad, grindpad, parkeerplek of terras aan te leggen. Wilt u bestrating laten leggen en wilt u op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken? Start dan geheel vrijblijvend uw prijsvergelijk.

Vergelijk de stratenmakers in Almere per stadsdeel

Omdat Almere is opgedeeld in een drietal stadsdelen, namelijk Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten vergelijkt u hier eenvoudig per stadsdeel de prijzen van bestratingsbedrijven. Zijn de stratenmakers volgepland? Dan zijn er altijd bedrijven uit andere stadsdelen beschikbaar die uw klus kunnen uitvoeren.

 • Centrum – Almere Stad
 • Almere Haven
 • Almere Buiten

Verder krijgt u hier tips en informatie over de kosten:

 • Tips van stratenmakers uit Almere
 • Wat kost een stratenmaker in Almere?

Vergelijk stratenmakers in Almere Stad

Almere Stad en Almere Poort zijn de oudste stadsdelen van Almere en bestaan uit de wijken Muziekwijk, Stedenwijk, Filmwijk, Waterwijk en Tussen de Vaarten. Kenmerkend voor deze gebieden zijn de ruim opgezette wijken met grote tuinen. Vergeleken met andere steden zijn de tuinen hier groot en worden er relatief veel bestratingswerkzaamheden uitgevoerd.

Stratenmaker Almere Stad

De bestratingsbedrijven die in Almere Stad zijn gevestigd werken voornamelijk voor particuliere en soms ook voor zakelijke opdrachtgevers. Het gaat dan om opdrachten rondom het huis, in de voortuin, achtertuin of bedrijventerrein. Ook worden deze stratenmakers vaak ingehuurd door de gemeente. Bijvoorbeeld voor het aanleggen van wegen en andere openbare paden.

Bestratingswerkzaamheden in Almere stad

In Almere stad bestaan de bestratingswerkzaamheden voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers voornamelijk uit klussen zoals:

 • complete tuinbestrating aanleggen
 • terrasaanleg
 • tuinpaden of grindpaden aanleggen
 • oprit aanleggen
 • parkeerplaatsen aanleggen
 • herbestrating

Zoekt u een stratenmaker in Almere Stad en bent u benieuwd naar de kosten? Start dan meteen uw prijsvergelijk en ontvang vrijblijvend de prijzen zodat u kunt vergelijken.

Vergelijk stratenmakers in Almere per stadsdeel en vind snel een stratenmakersbedrijf die uw werkzaamheden kan uitvoeren

Vergelijk stratenmakers in Almere Haven

Een ander bekend deel van Almere is het stadsdeel Almere Haven. Dit stadsdeel bestaat uit de wijken De Wierden, De Hoven, De Werven, De Meenten, De Grienden, De Gouwen en De Steiger. Vijf van de negentien stratenmakers zijn hier gevestigd.

Stratenmaker Almere Haven

Woont u zelf in Almere Haven en wilt u een bestratingsklus uitbesteden? Vergelijk dan de prijzen van de aanbieders De stratenmakersbedrijven kunnen ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Lees hieronder verder.

Veel voorkomende bestratingswerkzaamheden in Almere Haven

In dit stadsdeel komen veel dezelfde soort bestratingswerkzaamheden voor. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden zoals:

 • oude bestrating verwijderen en afvoeren
 • bestraten van stoepen
 • aanleg van sierbestrating
 • opritten of parkeerplaatsen aanleggen
 • terrasaanleg
 • verharde tuinpaden aanleggen
 • grind plaatsen
 • herbestrating

Zoekt u een professionele en goedkope stratenmaker in Almere Haven? Vergelijk dan eenvoudig de prijzen met onze vergelijker. Door de prijzen te vergelijken bespaart u tot 40% aan kosten.

Vergelijk Stratenmakers in Almere Buiten

De meeste stratenmakers zijn in dit stadsdeel gevestigd. Hier vindt u namelijk negen van de in totaal negentien stratenmakers. Dit zijn voornamelijk allround bestratingsbedrijven die voor verschillende klussen ingezet worden. De stratenmakers in Almere buiten zijn gevestigd in de wijken De Vaart, Poldervlak, Molenbuurt, Bouwmeesterbuurt, Bloemenbuurt, Landgoederenbuurt, Indischebuurt, Stripheldenbuurt en de Sieradenbuurt.

Veel voorkomende bestratingswerkzaamheden in Almere Buiten

Omdat het Noorden van Almere Buiten uit industrie bestaat zijn de bestratingswerkzaamheden hier anders dan in andere stadsdelen. Hier worden daarom vaak zakelijke opdrachten uitgevoerd, zoals:

 • reparatie of aanleg van grote parkeerplaatsen
 • gronden ophogen of afgraven
 • egaliseren
 • aanleggen van asfalt en straattegels
 • tuinbestrating aanleggen
 • sierbestrating aanleggen
 • aanleg van opritten
 • terrassen aanleggen

Zoekt u als zakelijke of particuliere opdrachtgever een stratenmaker in Almere buiten? Plaats uw opdracht via onze prijsvergelijker en ontvang geheel vrijblijvend een kostenoverzicht van de aangesloten stratenmakers.

Tips van stratenmakers uit Almere

Samen met de bestratingsbedrijven hebben wij 5 tips opgesteld. Begint u aan een (klein) bestratingsproject? Lees dan eerst de onderstaande tips.

 1. Controleer altijd of de stratenmaker het SEB keurmerk (Stichting erkenning bestratingsbedrijf) heeft. Dit keurmerk zorgt namelijk voor extra garanties.
 2. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u samen met het bedrijf de klus uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld zelf de grond afgraven en het vuil afvoeren. Het bedrijf zal vervolgens de grond ophogen, egaliseren en het straatwerk leggen.
 3. Woont u in Almere? Kies dan ook voor een stratenmaker uit Almere. Het aanbod aan stratenmakersbedrijven is hier groot. Bedrijven die van buiten Almere komen rekenen vaak voorrijkosten.
 4. Bepaal vooraf in welk verband de bestrating gelegd moet worden. Goedkope verbanden zijn bijvoorbeeld het blok-, volsteens- of halfsteensverband. Deze verbanden zijn geschikt voor een terras of tuinpad. Wilt u een oprit laten aanleggen? Kies dan voor een elleboog- of keplerverband.
 5. Kies de juiste afmetingen wanneer u een terras, tuinpad of oprit laat aanleggen. De minimale afmetingen zijn: 12 m2 voor een terras, 15 m2 voor een terras en 90 cm breed voor een tuinpad.

Stratenmaker Almere? Vergelijk nu de prijzen!

Wat kost een stratenmaker in Almere?

De prijzen van bestratingsbedrijven uit Almere zijn van verschillende factoren afhankelijk. Niet alleen de keuze voor het materiaal speelt daarbij een rol. Ook de prijs per uur of de prijs per m2 zijn belangrijke factoren. Hieronder vindt u een overzicht van de factoren die de totale kosten beïnvloeden.

Let op: de onderstaande prijzen zijn indicaties. Wilt u de exacte prijs voor uw klus weten? Start dan uw prijsvergelijk en ontvang vrijblijvend de prijzen van meerdere stratenmakers bij u uit de buurt. Daarmee bespaart u tot 40% aan kosten.

Vakman Prijs incl. btw
Stratenmaker per m2 €10,- tot €20,-
Stratenmaker per uur €20,- tot €35,-
Bestrating Prijs incl. btw per m2
Natuursteen of keramiek €30,- tot €80,-
Gebakken klinkers of tegels €20,- tot €40,-
Betonnen tegels €15,- tot €30,-
Overige Prijs incl. btw
Ophoogzand en voegzand per 1 m3 €45,- tot €65,-
Opsluitbanden per m. €2,- tot €4,-